Uppstallning

UPPSTALLNING

För dig som vill ha direkt närhet till Kungsbacka Ridklubbs fina anläggning varje dag finns möjlighet till att stalla upp din häst hos oss.

 

Inackorderingstallet på Kungsbacka ridklubb  

Inackorderingsstallet på Kungsbacka ridklubb består av  9 boxar. I stallet finns spolspilta med varmvatten, uppvärmd sadelkammare, samt foderkammare. Det ingår en grushage/box samt en del i mindre gräshage vår/sommar. Inackorderade har möjlighet att parkera sin transport/lastbil på anläggningens transportparkering.  

På anläggningen finns tre maneger, två paddocks och två belysta ridslingor till förfogande. I uppstallningsavtalet ingår det service såsom in/utsläpp vardagar samt utsläpp helg. Morgon, lunch och middagsfodring vardagar, morgon och lunchfodring helg.  

10-12 kg hösilage till B och C ponny, 12 kg hösilage till D-ponny och 14 kg hösilage till häst ingår. Det ingår även en bal lantbruksströ/vecka. På rullande schema för inackorderade gäller kvällsfodring, insläpp helg och städvecka.  

Kostnad per månad:

  • B-C ponny 3 950: -
  • D ponny 4 170: -
  • Häst 4 390: -  

När box blir ledig på anläggningen annonserar vi ut boxen och Ni har möjlighet att lämna intresse att flytta in i vårt inackorderingsstall. Vi erbjuder viss förtur till elever från ridskolan som köper häst. Redan inackorderad som skaffar ytterligare häst har också förtur. Vi erbjuder subventionerad dressyrträningar veckovis för uppstallade ryttare för föreningens anställda utbildad ridlärare. Det finns även möjlighet till hästutbildning av ridlärare i föreningen.  

Det är viktigt för oss som förening att de uppstallade på anläggningen visar ideellt engagemang och bidrar till föreningens ständiga utveckling med god vilja och positivitet. Kontakt vid annonsering och eventuella frågor angående inackorderingsstallet lollo@kungsbackaridklubb.se 

 

Riktlinjer för karantänhantering Kungsbacka ridklubb finns att ta del av här