FÖRENINGEN

Om Kungsbacka Ridklubb

Kungsbacka Ridklubb startade den 14 december 1969 på Gåsevadholm med Barbro Turitz som ordförande. Under första verksamhetsåret registrerades 63 medlemmar. Klubben har sedan starten utvecklats på samtliga områden. Idag bedriver vi vår verksamhet på anläggningen Alekärr precis utanför centrala Kungsbacka. Vi har 3 ridhus varav 2 med fibersand. Vår stora paddock är nyrenoverad och har nytt underlag bestående av sand och klenflis. Vi har också en ny lite mindre paddock med samma material.

Vår verksamhet bygger på de tre benen: Ridskola, tävling och anläggning. Vi har ca 750 medlemmar.

Ridskoleverksamheten har idag 44 lektioner/vecka. Detta innebär att vi har ca  480 uppsittningar/vecka. Vi har totalt 36 lektionshästar varav 18 hästar och 18 ponnier. Vi har 5 stycken anställda ridlärare.

Vi har tre anställda som sköter om våra ridskolehästar och som ser till att de mår bra.

Vi anordnar tävlingar inom både dressyr och hoppning, på allt från klubb- till elitnivå, och är en av de klubbar som anordnar flest tävlingar inom ridsporten med ca 40  tävlingsdagar /år.

KRK vill erbjuda sina medlemmar möjlighet att rida, träna och tävla på alla nivåer i hoppning och dressyr. Mycket tid skall ägnas åt aktiviteter i grupp, både med och utan häst för att stärka klubbkänslan. 

Kungsbacka ridklubb - Hälsocertifierad förening läs mer här

Jubilem Kungsbacka ridklubb 50 år 2019 bildgalleri  här

Kungsbacka ridklubbs kommunikations policy och grafiska profil 

 

 

Kungsbacka Ridklubb söker heltidsanställd personal till tävling och anläggning

Kungsbacka ridklubb som förening
Kungsbacka ridklubb har i dagsläget ca 750 medlemmar varav ca 250 är licensierade tävlingsryttare. Vi har under flera år anordnat flest tävlingar i hela Sverige på ridklubbens fina anläggning. Vi har stora visioner om att utveckla vår anläggning och tävlingsarrangemang.

Anläggningen består av tre maneger, två paddocks, två lösdrifter där ridskolans ponnyer och hästar går, två belysta ridslingor. Vi har ett inackorderingstall med 15 inackorderade. Vi är 12 anställda samt 3 ridlärare på konsult.

 Kungsbacka ridklubb söker Dig  
Som har mycket god erfarenhet av tävling. Som har erfarenhet av att arbeta i en förening och ha förmåga att arbeta mot föreningens gemensamma verksamhetsmål. Du är kreativ och lösningsfokuserad. Du är praktisk lagd. Har minst B-körkort.

 Arbetsuppgifter i tjänsten
Planera, ansöka och arrangera tävlingar i hoppning och dressyr. Underhållsskötsel av anläggningen. Löpande underhålla tävling och träningsmaterial. Digital kommunikation.  Anordna Clinics och träningsevent för föreningens medlemmar.

 

Lön enligt överenskommelse

Välkommen att höra av dig till Lollo Paris louise@kungsbackaridklubb.se

Sista ansökningsdag 5 augusti Vi kommer ha löpande intervjuer under ansökningstiden.

 

 

 

 

Våra Stadgar

Våra stadgar 2021 går att ladda ner som pdf här

Behandling av personuppgifter

Kungsbacka ridklubb är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för klubbens verksamhet. Denna Integritetspolicy gäller för all användning av personuppgifter inom ramen för vår verksamhet i förhållande till dig som medlem och/eller aktiv i en eller flera roller. Läs mer i vår Integritetspolicy här.

Begäran om registerutdrag

Om du vill begära ut ett registerutdrag som visar vilka personuppgifter vi behandlar om dig, var vänlig fyll i blanketten "Formulär för begäran av registerutdrag" som finns här. Blanketten skickas till Kungsbacka ridklubb per e-post eller post (se på blanketten). Den måste vara undertecknad av personen som vill ha utdraget för att gälla. Vi hanterar din begäran så fort vi kan.

Bli Medlem!

Om du vill bli medlem i Kungsbacka Ridklubb gör du följande:

Skicka ett mail till kansliet@kungsbackaridklubb.se med följande uppgifter:

  • Namn (alla familjemedlemmar om ni är flera)
  • Adress
  • Telefon nr
  • Mobil nr
  • E-post adress
  • Person nr (10 siffror)

Ange gärna om du är licensierad tävlingsryttare, ridskolelev eller annan medlem.

Betala därefter in medlemsavgiften på bankgiro 727-2602, skriv namn och person nr i meddelande rutan. Priser se nedan.

Medlemsavgifter 2022
Junior (t.o.m det år man fyller 18 år ) 450kr
Senior 550kr
Familj 1250kr

I medlemsavgiften ingår en försäkring via ridskola

Swish nummer tävling/ridskola 123 483 15 41

Swish nummer cafè 123 228 94 60

BG 727-2602

Manegeavgift

Det finns möjlighet att lösa manegekort och nyttja anläggningens maneger, paddocks och uteridbanor. Priser och info om manegekort hittar ni här