Börja rida

Vad roligt att du vill börja rida hos oss på Kungsbacka Ridklubb!

Vänligen registrera dig i kölistan hos MinRidskola.

Skicka sedan direkt ett mejl till ridskola@kungsbackaridklubb.se och ange namn och vilken gruppnivå du önskar köa till.

Vi återkommer när det finns ledig plats i lämplig nivå!

OBS! Det är viktigt att du mailar in om gruppnivå så vi kan notera rätt i kön och så småningom kunna erbjuda plats i rätt grupp. Vid nystart av grupper utgår vi delvis ifrån vilken nivå vi har längst kö till.

I dagsläget är det väldigt många som vill börja rida hos oss och det är kö till de flesta nivåer.

Från och med VT-22 kommer nya elever både till redan befintliga grupper och nystartade grupper ha möjlighet att stå i kö, men då mot en avgift om 100 kr per kalenderår som förväntas täcka kostnaden för det administrativa arbetet samt hålla kön uppdaterad och aktuell.

För att vara aktuell till en ridplats behöver du ha betalat köavgiften för innevarande år. Avgiften faktureras via mejl.