Ryttaravtal

Ryttaravtal

Våra ryttare kan välja att skriva på ett ryttaravtal. Det innebär att man tävlar lite billigare på klubben, mot att man ställer upp som funktionär och hjälper till. Du kan ladda ner och läsa ryttaravtalet 2023 här!

Att tävla för KRK

För att tävla för Kungsbacka Ridklubb behöver du ha löst medlemskap för innevarande år och tagit grönt kort, samt beställt tävlingslicens via TDB. Ett gott uppförande mot hästen, andra medtävlande, egna och andras föräldrar, hästskötare, funktionärer på tävlingsplats och andra i din närhet är en självklarhet för oss.

Vi ser gärna att varje ryttare hjälper till som funktionär på våra egna tävlingar. Detta för att vi vill kunna genomföra så många tävlingar som möjligt med högsta möjliga kvalitet. Kungsbacka Ridklubb är en populär tävlingsplats. Vi har gott rykte att vår organisation är bra och att vi har trevliga funktionärer. Vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre!

Kungsbacka Ridklubb en ideell förening – basen för den svenska ridsporten är det ideella arbetet. Utan detta skulle betydligt färre barn och ungdomar få möjligheten att rida och umgås med hästar. Sett ur ett internationellt perspektiv gör detta svensk ridskoleverksamhet unik. Hela tävlingsverksamheten vilar på att människor vill och tycker det är roligt att göra en insats.

För att kunna hålla den kostnadsnivå vi har idag är den enskilde medlemmens insats en förutsättning. Alla insatser är viktiga stora som små.

Terminsplanering VT-23

Välkomstbrev licensierad ryttare 2023