TÄVLING

Att tävla för KRK

För att tävla för Kungsbacka Ridklubb behöver du ha löst medlemskap för innevarande år och tagit grönt kort samt beställt tävlingslicens via TDB. Ett gott uppförande mot hästen, andra medtävlande, egna och andras föräldrar, hästskötare, funktionärer på tävlingsplats och andra i din närhet är en självklarhet för oss.

Vi ser gärna att varje ryttare hjäper till som funktionär på våra egna tävlingar. Detta för att vi vill kunna genomföra så många tävlingar som möjligt med högsta möjliga kvalitet. Kungsbacka Ridklubb är en populär tävlingsplats för att vår organisation är bra och vi har trevliga funktionärer. Vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre!

Kungsbacka Ridklubb en ideell förening – basen för den svenska ridsporten är det ideella arbetet. Utan detta skulle betydligt färre barn och ungdomar få möjligheten att rida och umgås med hästar. Sett ur ett internationellt perspektiv gör detta svensk ridskoleverksamhet unik. Hela tävlingsverksamheten vilar på att människor vill och tycker det är roligt att göra en insats.

För att kunna hålla den kostnadsnivå vi har idag är den enskilde medlemmens insats en förutsättning. Alla insatser är viktiga stora som små.

Veckoplanering VT-22

Bli Medlem!
Om du vill bli medlem i Kungsbacka Ridklubb gör du följande:

Skicka ett mail till kansliet@kungsbackaridklubb.se med följande uppgifter:

Namn (alla familjemedlemmar om ni är flera)
Telefon nr
Mobil nr
E-post adress
Person nr (10 siffror)
Ange gärna om du är licensierad tävlingsryttare, ridskolelev eller annan medlem.

Betala därefter in medlemsavgiften på bankgiro 727-2602, skriv namn och person nr i meddelande rutan. Priser se nedan.

Medlemsavgifter 2022
Junior (t.o.m det år man fyller 18 år ) 450kr
Senior 550kr
Familj 1250kr

I medlemsavgiften ingår en försäkring via ridskola

Swish nummer tävling/ridskola 123 483 15 41

Swish nummer cafè 123 228 94 60

BG 727-2602

Ryttaravtal

Våra ryttare kan även välja att skriva på ett ryttaravtal. Det innebär att man tävlar lite billigare på klubben mot att man ställer upp som funktionär och hjälper till. Du kan ladda ner och läsa ryttaravtalet 2022  här.

Lagtävling

Kungsbacka Ridklubb har lag i olika divisioner inom både hoppning och dressyr.

Klubben betalar anmälningsavgift/startavgift för laget, i övrigt så betalar varje ryttare själv sina kostnader i samband med lagdeltagande (så som resa till och från tävlingsplatsen, anmälnings-/startavgifter för ev förklasser mm)

Övriga lag kan man anmäla sitt intresse till. Skicka då ett mejl till kansliet@kungsbackaridklubb.se och ange:

• Ditt namn
  • Om du rider häst eller ponny (inkl kategori)
  • Nivå
  • Tränare
  • Vilket lag du skulle vilja vara med i

Anläggningsskisser

Zonindelning anläggning se HÄR