Silver

Silver Lion är ett sto född 2008.
Här har man kombinerat det bästa från en halvblods-hopphingst och ett connemara-ponnysto. 
Resultatet blev en lite mindre storhäst, ca 155 med med ponnylook och behagligt temperament. ????
Hon har startat lite dressyr innan hon kom till oss på Krk. ????
Här jobbar hon lika mycket med både hoppning och dressyr och är uppskattad i båda discipliner.????????‍♀️
Silver är en ganska smart tjej. Vid insläpp provar hon alla boxar på vägen innan hon slutligen går in i sin egen. Det finns ju mat överallt och tar man en tugga i alla blir det ju extra mycket till en själv! ????
Ibland kan hon se små spöken som rusar omkring på kortsidan vid utgången i ridhuset eller i hörnen i paddocken. ????
Det är inget vi andra kan se, men vem vet? Det kanske är nån knasig filur där ändå?????
Däremot vågar hon oftast inte gå dit för att undersöka saken. Be henne då titta åt andra hållet och fortsätt med uppgiften ni hade så går det snart över. ????
Trots att hon är lite mindre är hon ändå ganska bestämd mot flocken. Hon hänger gärna på två andra ganska bestämda större bruna damer. Vet du vilka?

Silver

Silver Lion

Silver Lion är ett sto född 2008.
Här har man kombinerat det bästa från en halvblods-hopphingst och ett connemara-ponnysto. Resultatet blev en lite mindre storhäst, ca 155 med med ponnylook och behagligt temperament.

Hon har startat lite dressyr innan hon kom till oss på Krk. Här jobbar hon lika mycket med både hoppning och dressyr och är uppskattad i båda discipliner.

Silver är en ganska smart tjej. Vid insläpp provar hon alla boxar på vägen innan hon slutligen går in i sin egen. Det finns ju mat överallt och tar man en tugga i alla blir det ju extra mycket till en själv!

Ibland kan hon se små spöken som rusar omkring på kortsidan vid utgången i ridhuset eller i hörnen i paddocken. Det är inget vi andra kan se, men vem vet? Det kanske är nån knasig filur där ändå?

Däremot vågar hon oftast inte gå dit för att undersöka saken. Be henne då titta åt andra hållet och fortsätt med uppgiften ni hade så går det snart över.

Trots att hon är lite mindre är hon ändå ganska bestämd mot flocken. Hon hänger gärna på två andra ganska bestämda större bruna damer.

Vet du vilka?