Scotty

Scotty är en c-ponny valack född 2011.
Han kom till oss på Krk som 4-åring, ung och inte så mycket utbildad. Han fick en längre tid utanför verksamheten för att utbildas av personal och växa i sin roll som framtida ridskoleponny. ????
Eftersom han är väldigt social och snäll att pyssla med blev han snabbt en favorit hos många. ????
Scotty är lite av en drömmare. Han myser gärna lite extra samtidigt som han dagdrömmer. Kanske om ????, vem vet?
När han ibland lite för snabbt kastas in i verkligheten från sina egna dagdrömmar kan han bli skrämd. 
Rädda sig den som kan gäller då och han kan ta till flykten. ????????
När han fått lite grepp om situationen, som kanske inte alls var så farlig egentligen, återgår han till att vara lugn som en filbunke igen. ????
Bus och lek i hagen däremot är en av Scottys specialare. 
Rusa runt, gömma sig, fastna i täcken och allt detta ihop med en minst lika busig kompis. 
Vem kan det vara tro? ????

Scotty

-

Scotty är en c-ponny valack född 2011.

Han kom till oss på Krk som 4-åring, ung och inte så mycket utbildad. Han fick en längre tid utanför verksamheten för att utbildas av personal och växa i sin roll som framtida ridskoleponny. Eftersom han är väldigt social och snäll att pyssla med blev han snabbt en favorit hos många.

Scotty är lite av en drömmare. Han myser gärna lite extra samtidigt som han dagdrömmer. Kanske om, vem vet? När han ibland lite för snabbt kastas in i verkligheten från sina egna dagdrömmar kan han bli skrämd.  Rädda sig den som kan gäller då och han kan ta till flykten. När han fått lite grepp om situationen, som kanske inte alls var så farlig egentligen, återgår han till att vara lugn som en filbunke igen.

Bus och lek i hagen däremot är en av Scottys specialare. Rusa runt, gömma sig, fastna i täcken och allt detta ihop med en minst lika busig kompis. Vem kan det vara tro?