Pebbles

Pebbles är en irländsk d-ponnyvalack född 2011.
Han kom till oss i våras och är en den senast inköpta ponnyn i verksamheten. Det gör att han ännu inte helt acklimatiserat sig till vårt liv här på Krk. 
Vi räknar med att det tar minst ett år för hästarna att vänja sig vid sin nya tillvaro. Självklart kan det både gå fortare och långsammare beroende på individen.
Ridskola är en ganska annorlunda och speciell miljö för en häst att leva i vilket gör att det tar lite tid att komma in i sitt nya jobb som ridskolehäst ????????
Världen är väldigt stor o Pebbles känner sig fortfarande lite liten. ????????????
Han är väldigt vänlig och nyfiken, men ställer fortfarande en del frågor i sin vardag. Här önskar han lugna men tydliga svar som guidar in honom på rätt spår. ????
Han uppskattar en härlig tupplur i spånet på eftermiddagarna innan lektionerna startar för kvällen. ????
Uppskattar däremot inte strömmen i staketet och när de mjuka bommarna viker sig vid tramp på av en liten hästhov. Då hoppar han lite extra högt rakt upp! ????
Har du hunnit rida Pebbles ännu? ????

Pebbles

Pebbles III

Pebbles är en irländsk d-ponnyvalack född 2011.

Han kom till oss i våras och är en den senast inköpta ponnyn i verksamheten. Det gör att han ännu inte helt acklimatiserat sig till vårt liv här på Krk. Vi räknar med att det tar minst ett år för hästarna att vänja sig vid sin nya tillvaro. Självklart kan det både gå fortare och långsammare beroende på individen.

Ridskola är en ganska annorlunda och speciell miljö för en häst att leva i vilket gör att det tar lite tid att komma in i sitt nya jobb som ridskolehäst . Världen är väldigt stor o Pebbles känner sig fortfarande lite liten.

Han är väldigt vänlig och nyfiken, men ställer fortfarande en del frågor i sin vardag. Här önskar han lugna men tydliga svar som guidar in honom på rätt spår. Han uppskattar en härlig tupplur i spånet på eftermiddagarna innan lektionerna startar för kvällen. Uppskattar däremot inte strömmen i staketet och när de mjuka bommarna viker sig vid tramp på av en liten hästhov. Då hoppar han lite extra högt rakt upp! Har du hunnit rida Pebbles ännu?