Musse

Musse, eller Munsboro Nickel som han heter egentligen är en av våra två nyaste kollegor. ????‍♂️
Han flyttade hit samtidigt som Pongo i samband med sommarbetet och semestern iår. ☀️????
Musse är född 2016 och är en maxad c-ponny. Just nu är han mörkt grå men kommer så småningom bli ljusare o ljusare o slutligen vit. ????
Eftersom vi redan har en Nico, en Nikki och en Nicke fick vi tänka om lite med smeknamn. Musse kändes helt perfekt! ????
Han kommer ifrån Irland och flyttade till Sverige i samband med att han skulle bli vår nya kollega. ????????☘️
Musse är lite mer reserverad än Pongo, men det hänger nog mycket ihop med att han är yngre. Han börjar nu lätta upp o bli en nyfiken liten filur. ????
Nu rids han av ridlärare för att vänja sig vid sitt nya liv här och öka tåligheten i olika situationer.????????????
Eftersom Musse är lite yngre kommer det ta lite längre tid innan han börjar jobba i verksamheten. ????♥️
Om ni träffar på honom var gärna lite extra lugna och snälla så han får vänja sig vid oss lite i taget. ????
Precis som Pongo har han också en tvilling-kompis i DS-stallet. Ser du likheten? Och med vem?????

Musse

Munsboro Nickel

Musse, eller Munsboro Nickel som han heter egentligen är en av våra två nyaste kollegor. ♂️ Han flyttade hit samtidigt som Pongo i samband med sommarbetet och semestern iår. ☀️

Musse är född 2016 och är en maxad c-ponny. Just nu är han mörkt grå men kommer så småningom bli ljusare o ljusare o slutligen vit. Eftersom vi redan har en Nico, en Nikki och en Nicke fick vi tänka om lite med smeknamn. Musse kändes helt perfekt!

Han kommer ifrån Irland och flyttade till Sverige i samband med att han skulle bli vår nya kollega. ☘️ Musse är lite mer reserverad än Pongo, men det hänger nog mycket ihop med att han är yngre. Han börjar nu lätta upp o bli en nyfiken liten filur.

Nu rids han av ridlärare för att vänja sig vid sitt nya liv här och öka tåligheten i olika situationer. Eftersom Musse är lite yngre kommer det ta lite längre tid innan han börjar jobba i verksamheten. ♥️

Om ni träffar på honom var gärna lite extra lugna och snälla så han får vänja sig vid oss lite i taget. Precis som Pongo har han också en tvilling-kompis i DS-stallet. Ser du likheten? Och med vem?