RIDHUS- OCH PADDOCKSCHEMA

Manegeregler Kungsbacka ridklubb

För allas trivsel och säkerhet på vår anläggning gäller följande:

Öppetider vardagar 07.00-21.30 Helger 07.00-20.00 Underhållsarbete vardagar 07.00-08.00
För mer information och bokningar se ridhusschema på kungsbackaridklubb.se

Vid köp av manegekort kontakta kansliet@kungsbackaridklubb.se Engångsbesök betalas till swish 123 483 15 41 kostnad medlem 150:- icke medlem 200:- . Vid organiserade träningar genom klubben utsedd tränare eller ridlärare- kostnad manegehyra medlem 100:- icke medlem 150:-

• Knacka och invänta svar innan du går in i manegen
  • Vid möte på samma spår skall du hålla till höger.
  • Ryttare som rider på volten ska ge företräde till den som rider på fyrkantspåret
  • Skritt rides innanför fyrkantspåret
  • Upp och avsittning sker i mitten av en volt
  • Rid inte i bredd
  • Longering och tömkörning får endast bedrivas på lediga, udda tider då du är ensam i manegen. All longering ska ske i träns.
  • Hoppning får bedrivas på schemalagda tider eller efter överenskommelse med dem som rider i manegen.
  • Mocka och plocka undan efter dig och din häst
  • Meddela tydligt när du tänker lämna manegen.

Grönt = Upptaget DS-Hallen
Blå = Upptaget Lilla Manegen
Röd = Upptaget Stora Manegen
Gul = Upptaget Paddocken

• Välj för vilken vecka du vill se ridhus- och paddockschemat. Aktiviteter och bokningar skiljer sig från vecka till vecka.
  • Om du vill se schemat för en specifik bana kan du välja detta genom att trycka på den blå pilen i kalenderns övre högra hörn.