Ryttaravtal

RYTTARAVTAL KUNGSBACKA RIDKLUBB 2018

Avtal har träffats mellan Kungsbacka Ridklubb, nedan kallad KRK och

___________________________________________       nedan kallad ryttaren

Ryttaren kommer att tävla för KRK och därmed representera klubben under 2018. Avtalet löper från påskrift och under innevarande år.

Ryttarens åtagande:

-att vid alla tävlingar följa Ridsportförbundets regler enligt gällande tävlingsreglemente och uppträda i enlighet med god horsemanship.

-att representera KRK så fördelaktigt som möjligt sett ur klubbens perspektiv, dvs uppträdande mot hästen, mot funktionärer samt andra tävlande.

-att vid minst två heldagar per år, (dressyrekipage och ponnyekipage) i samband med KRK:s egna evenemang, själv eller genom ombud vara behjälplig av dessa.

-att vid minst fyra heldagar per år, (hoppekipage häst) i samband med KRK:s egna evenemang, själv eller genom ombud vara behjälplig av dessa.

-att i samband med lagtävlan följa lagledarens anvisningar oavsett division. Se separat avtal vid lagdeltagande. Bilaga 1.

Klubbens erbjudande:

-att debitera ryttaren totalt 50% av respektive klassavgift på tävlingar på hemmaplan. Hela avgiften betalas in på TDB som sedan regleras via TDB, du måste själv tala om i sekretariatet vid respektive tävling att du har Ryttaravtal.  Erbjudandet gäller för två hästar per tävling.

-att vid lagtävlan stå för en träning för av KRK och lagledare utsedd tränare inför omgång 1 och om laget går till final finns möjlighet för lagledare att ansöka hos tävlingskommittén om ytterligare en träning utan kostnad.

-att vid lagtävlan stå för anmälnings-och startavgifter för laget i lagklassen.

-att ersätta den ryttare med reseersättning, som ombeds av lagledaren att åka och rida förklass som reserv inför lagtävlan elit. Reseersättning enligt gällande statlig taxa.

-att utan kostnad rida i manegen vid deltagande i träningar.

Kungsbacka _______________         Ovanstående godkännes

___________________________      _________________________

Monica Pilskog för Kungsbacka RK   Ryttare/målsman för ryttare under 18 år.

Tel nr: ____________        E-post: ______________________________   Gren:  _______

Skribent: Monika Bengtsson

anläggning

Välkommen som medlem i Kungsbacka Ridklubb!

Börja rida?

Hitta all information om våra ridgrupper och hur du går till väga under Ridskola.

Gr%c3%b6nt-kort_web

bomkrk