Måldokument

Måldokument för Kungsbacka Ridklubbs Ridskola

• Det skall finnas specialgrupper, på olika nivåer med högst 10 elever i varje, inriktade på dressyr respektive hoppning. Lektionerna skall vara om 60 min.
  • Det skall det finnas minst 8 st dressyrsadlar till våra ridskolehästar som skall användas främst till dressyrgrupperna.
  • De ridskoleelever som vill ska ges möjlighet att ta ridborgarmärket.
  • Minst en gång per termin skall vi annordna sk föräldrakurser, så att föräldrar till nybörjare lär sig grunderna i stallet och stallvett för att kunna vara behjälpliga vid sadling och tränsning. Detta för att uppnå ett högt föräldra-medlemsengagemang.
  • Minst en gång om året anordna en sk arbetsdag tillsammans med elever och föräldrar. Vi arbetar och gör förbättringar och avslutar med lite umgänge och lekar. Arbetsdagen skall vara väl planerad så att så många som möjligt kan närvara, detta för att öka samhörigheten mellan medlemmarna i klubben.
  • Det skall alltid finnas klubbjackor och tröjor till försäljning, för att öka samhörigheten i klubben och samtidigt göra lite reklam för oss.
  • Ständigt förbättra verksamheten genom utbildning av våra instruktörer.
  • Kontinuerligt förnya hästmaterialet och utrustningen efter behov.
  • Anordna fler clinics, alla kategorier, främst för medlemmarna.
  • Införa privatlektioner den dag vi har fler hästar.
  • Det bildas funktionärsgrupper, hopp + dressyr.
Uppdaterad: 2015-08-04 14:58
Skribent: Monika Bengtsson

anläggning

Välkommen som medlem i Kungsbacka Ridklubb!

Börja rida?

Hitta all information om våra ridgrupper och hur du går till väga under Ridskola.

Gr%c3%b6nt-kort_web

bomkrk