EM I GÖTEBORG

2017-06-13 11:35
  • Uppdaterad: 2017-06-13 11:39

Decenniets medaljstrid är här!

Aldrig förr har Göteborg stått värd för ett europamästerskap i ridsport. Aldrig förr har Sverige haft så många medaljchanser. Var med när det händer och heja fram våra svenska stjärnor!
Med cirka 70 dagar kvar till Europamästerskapen i Ridsport är det hög tid att köpa biljetter till 2017 års ridsportsvecka. Vi guidar dig igenom höjdpunkterna.
Hoppning Onsdagen den 23 augusti innebär start för de spännande hopptävlingarna på Ullevi. På morgonen går startskottet för den individuella tidshoppningen och dagen därpå inleds laghoppningen med fyra tävlande per lag. Torsdagens resultat flyttas med till fredagens tävlingar då lagmästerskapet avgörs i en spännande final och vi får se hur de svenska hoppstjärnorna står sig i konkurrensen! Kommer Malin, Peder, Henrik och de andra att ta hem guldet till Sverige? Parallellt med lagmästerskapen pågår det individuella mästerskapet – missa inte finalen som går av stapeln söndagen den 27:e augusti. Den här klassen kommer med största sannolikhet att bli en av EM:s verkliga nagelbitare.
Dressyr Tisdag och onsdag innebär eldprov för det svenska dressyrlandslaget. Var med och sitt riktigt nära banan när våra allra bästa ryttare tar sig an motståndet i Grand Prix-klassen på Ullevi.
För dressyrälskarna gäller det att vara tillbaka på Ullevi fredag - lördag då de stora individuella tävlingarna avgörs. Fredagen ägnas åt Grand Prix Special och på lördagen är det dags för mångas favorit: Kür - det fria programmet till musik. Vi håller såklart tummarna för att Patrik Kittel med flera är med i slutstriden.
Europas största talanger tävlar i U25 Nyfiken på framtidens stjärnor? Då får du inte missa U25-klasserna i hoppning och dressyr där unga ryttare från de främsta tävlingsnationerna får chansen att mäta krafterna på legendariska Ullevi.
Köp biljetter på gothenburg2017.com
Glöm inte att följa oss
Web: gothenburg2017.com Facebook: /gothenburg2017 Instagram: @gothenburg2017 Snapchat: gothenburg2017
Skribent: Monika Bengtsson

anläggning

Välkommen som medlem i Kungsbacka Ridklubb!

Börja rida?

Hitta all information om våra ridgrupper och hur du går till väga under Ridskola.

Gr%c3%b6nt-kort_web

bomkrk